gezinsgeluk

Herken je dit? De wekker is nog niet gegaan of alle ballen gaan de lucht in… opstaan, iedereen gewassen, in schone kleding, met volle maag op tijd op school of werk. Racen tussen sportveld, speeldate en tussen de bedrijven door nog een gezonde maaltijd op tafel toveren, de ideale echtgenoot willen zijn, sociale contacten onderhouden en jezelf niet verliezen…

 

In de hectiek van de dag vergeet je wel eens waar het echt om gaat. Pas op het moment dat de hooggehouden ballen dreigen te gaan vallen, het kaartenhuis op instorten staat, realiseer je je waar het werkelijk om gaat…

 

Het is altijd een goed moment om stil te staan bij je gezinsgeluk: wat is belangrijk in jullie gezin? Wat streef je na en wat wil je je kinderen meegeven? Welke afspraken hebben we? Werkt dit voor iedereen? Maar ook; wat zijn jullie dromen? Met zo’n gezinsmissie geef je richting aan de keuzes die je maakt.

 

Wil je alle neuzen weer één kant op, saamhorigheid creëren?

 

Samen gaan we kijken naar jullie persoonlijke drijfveren. Wat zijn belangrijke waarden binnen jullie gezin? Wat is de koers die jullie met elkaar willen varen?

 

Interesse in een gezinssessie? Of ben je op zoek naar meer? Een Gezinsopstelling laat zien wat er in de diepte speelt. Het geeft inzicht in bestaande patronen en verhoudingen binnen jullie gezin (systeem). Een Opvoedopstelling behoort ook tot de mogelijkheden. Meer weten, neem contact op via het contactformulier.