Agenda

Agenda

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen. Het biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep verborgen liggen in ons onderbewuste. Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet veranderd, dan geeft een opstelling je de mogelijkheid tot een totaal andere kijk.

Meer info?

 

Zaterdag 10 februari 2024 van 09.30 - 12.30 uur, workshop Familieopstelling. Deze workshop wordt begeleid door Sandra Baart en Leonie Kooiman. Locatie De Oude School, Dordrecht.

 

Zondag 3 maart 2024 zullen Leonie Kooiman en Peter de Deugd de succesvolle dag-workshop De kracht van jouw plek weer verzorgen. Deze inspirerende dag is van 10.00 - 16.30 uur in De Oude School in Dordrecht. Het wordt een dag vol inzichten en inspiratie, waar we gaan kijken naar jouw plek. Jouw plek binnen je gezin, je werk en je familie. Tijdens deze dag gaan we met verschillende systemische werkvormen werken. Ook is er ruimte voor enkele opstellingen. 

 

Opstellers: De workshops worden begeleid door Leonie Kooiman (Systemisch Kinder-, en Gezinscoach en Familie-, Gezinsopsteller) in samenwerking met Peter de Deugd (Haptotherapeut, Ademcoach en Familieopsteller) of met Sandra Baart (Verandermanager, teamcoach en Familieopsteller). Gezinsopstellingen, Opvoedopstellingen en Onderwijsopstellingen worden begeleid door Leonie Kooiman. 

 

Aanmelden: Kan via deze link. Geef even aan in de mail of je een vraag wilt in brengen of als representant aanwezig wilt zijn.

 

Kosten: 

De kosten voor de dag-workshop De kracht van jouw plek bedraagt €95,00 om alleen deel te nemen aan de workshop, €125,00 als je ook een vraag in wilt brengen en een eigen opstelling wilt.

Workshop Familieopstelling: €95,00 voor het inbrengen van een vraag en €45,00 als je alleen wilt deelnemen als representant.

De kosten voor een Gezinsopstelling zijn €110,00 per gezin.