Luisterkind

Sinds augustus 2021 mag ik mijzelf ook gediplomeerd Luisterkindwerker noemen. De opleiding tot Luisterkindwerker heb ik gevolgd bij Diana Hendriks, zij is tevens de grondlegger van de Luisterkind Methode.

 

Voor mij is de Luisterkind Methode een verrijking op dát wat ik al deed. Want door ook op een ander niveau te communiceren met een ouder of een kind kan ik nog sneller tot de kern komen. Het heeft allemaal te maken met verbinding…

 

Wat is een Luisterkind afstemming precies?
Herken je het gevoel dat je op een verjaardag bent en rond kijkt, bij iedere gast voel je misschien wel iets. Soms is het gevoel heel sterk en weet je van de mensen die je niet kent precies met wie je wil praten. Of dat je een kamer binnenstapt en je voelt dat er ruzie is geweest? Dat zijn signalen die je oppakt doordat je onbewust afstemt op de energie van een ander.

Tijdens een Luisterkind afstemming stem ik mij juist bewust af op de energie van de aanvrager.

Zonder woorden maak ik contact met jou of met jouw kind. Niet vanuit het hoofd, maar puur vanuit het hart. Dit alles gebeurt op afstand. Het is dus niet nodig dat we fysiek in één ruimte zijn, alles kan op afstand. Ik luister op energetisch (ziels)niveau naar jouw verhaal en schrijf op wat er wordt verteld, ik probeer duidelijk te krijgen waar de uitdagingen zich bevinden.


Tijdens een Luisterkind afstemming kijk ik naar oplossingen die direct samen met jou door te voeren zijn. Ik hoor dat wat jij of jouw kind wil vertellen. Soms komt er alleen maar geschreven tekst, andere keren laat degene op wie ik afstem beelden zien die ik in tekst vertaal en weer een andere keer ben ik volledig in gesprek met vragen over en weer. Iedere afstemming is anders. Het is ook mogelijk dat er tijdens een afstemming entiteiten ‘langs komen’ ook werk ik waar nodig met een stukje regressie. Iedere afstemming is anders en ook voor mij een verrassing…


“Een afstemming biedt helderheid en is een belangrijke eerste stap naar verandering.”

Een Luisterkind afstemming kan voor ouders heel verhelderend werken. Een kind kan in een Luisterkind afstemming zaken naar boven brengen waar niemand zich bewust van was. Ook als volwassene kan het enorm boeiend zijn te lezen wat jouw hart, jouw ziel, jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Wees bewust dat ik met de Luisterkind Methode een dieper liggende laag van jou of je kind betreed. Een laag die je verbaal (nog) niet had kunnen of durven laten zien. Een Luisterkind afstemming kan soms best confronterend zijn. Wees je hier van bewust. Als je een afstemming aanvraagt, geef het dan ook de tijd. Niet alles kan morgen anders zijn, soms vraagt het een hele andere aanpak, communicatie, planning of benadering. Wanneer je bereid bent om zaken aan te pakken en aandacht te geven, kan en zal de verandering zich snel laten zien.

Voor wie?

Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, zijn Luisterkind afstemmingen niet alleen mogelijk bij kinderen. Ook volwassenen kunnen een Luisterkind afstemming voor zichzelf aanvragen.

 

Je kunt ook voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich door ziekte niet meer verbaal kunnen uiten een afstemming aanvragen. Het is soms zelfs mogelijk om op overleden mensen of ongeboren kinderen af te stemmen.

 

Als je een afstemming aanvraagt voor een ander, zoals je zoon of dochter, houd er dan rekening mee dat er toestemming gevraagd moet worden aan de persoon. Kinderen boven de 10 jaar moeten zelf ook toestemming geven aan hun ouders en onder de 10 jaar is er geen toestemming nodig, mits de ouder de afstemming aanvraagt.


Wat heb ik van jou nodig?

Het enige wat ik van jou nodig heb is een foto waar jij (of jouw kind als je voor hem/haar een afstemming wenst) alleen(!) op staat, een naam, een geboortedatum, de gezinssituatie en de vraag die er bij je speelt. Je bent vrij om alle vragen te stellen die je hebt. Ik neem ze mee in de afstemming. Het kan echter zijn dat je vraag niet beantwoord wordt. Soms staan er bij jou of je kind onderbewust andere onderwerpen bovenaan het lijstje. Die onderwerpen zal ik dan eerst aandacht geven. Zodra die de juiste aandacht en energie hebben gekregen kan het zijn dat het volgende onderwerp pas aan de orde komt. Ook al staat dat onderwerp bij jou wellicht wel op de eerste plaats.

 

Het verslag van de afstemming mail ik je binnen twee weken, tenzij anders is afgesproken. Luisterkind afstemmingen gaan op volgorde van binnenkomst van betaling, foto en vragen.

 

Nieuwsgierig naar de reacties van aanvragers die jou voor zijn gegaan?

Lees ze hier...