Voor wie?

We zijn allemaal dol op onze kinderen. We doen ons best om er wijze, gelukkige en zelfstandige volwassenen van te maken. We steunen hen zo goed als we kunnen, meestal is dit leuk en soms is het een flinke uitdaging. Daarom is het fijn om af en toe even te kunnen overleggen, te kunnen brainstormen of even een andere visie te horen over bepaalde opvoedvragen.

 

Kinderen, ouders en leerkrachten kunnen terecht bij Kindercoach Drechtsteden.

Heeft u vragen over opvoeding, ontwikkeling en/of het gedrag van uw kind of uw leerling, dan bent u bij Kindercoach Drechtsteden aan het goede adres. Ik ondersteun en begeleid kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar en hun ouders, die problemen hebben of vastlopen in hun ontwikkeling.

 

Heeft u als ouder vragen over uw kind? Of bent u op zoek naar begeleiding voor het hele gezin, saamhorigheid creëren zodat alle neuzen weer een kant op staan? 

 

Bent u leerkracht/intern begeleider en bent u op zoek naar handvatten voor uzelf, een leerling, een klas of het team? Kindercoach Drechtsteden verzorgt ook workshops en lezingen.

 

Ben je tussen de 4 en de 12 jaar oud en zit je op de basisschool? Of ben je tussen de 12 en 18 jaar? Via de linkjes lees je wat ik voor jou kan beteken.