Commentaren: 17
 • #17

  Sandra (woensdag, 02 november 2022 11:59)

  Dank je Leonie voor de coaching van onze zoon van 13. Hij heeft zijn angsten nu veel beter onder controle. En wij weten als ouders ook beter waar het vandaan komt en hoe we hem ermee kunnen helpen. Je tips zijn praktisch; een beetje humor werkt bijvoorbeeld wonderlijk goed om hem uit zijn doemdenken te halen. En je zorgvuldige en doortastende werkwijze hielp om snel vertrouwen te krijgen en om de doelen te halen. Dank en succes met je mooie werk!

 • #16

  Annemieke (dinsdag, 11 oktober 2022 18:36)

  J had gelijk een klik en praatte met Leonie. Rouwverwerking werd op een speelse - maar serieuze manier - gebracht. Voorzichtig, maar wel doortastend. Dank je wel, Leonie!

 • #15

  Anoniem (dinsdag, 05 april 2022 22:04)

  Lieve Leonie, wat fijn dat wij zo snel bij jou terecht konden met onze hulpvraag. De sessies die je had met onze zoon voelde als een warm bad voor hem. Jouw liefdevolle benadering, het luisteren en spelenderwijs geven van handvaten hebben hem in korte tijd zoveel goeds gebracht. Komende weken gaan wij ervaren hoe het gaat zonder de bezoekmomentjes aan jou ;-) Wij hebben er alle vertrouwen in maar mocht het nodig zijn dan weten we je te vinden. Dank voor jouw expertise, betrokkenheid en de waardevolle sessies die je had met onze zoon.

 • #14

  Laura (maandag, 02 december 2019 16:02)

  Lieve Leonie,

  Na de sessies bij jou is Jackie weer de baas over haar eigen brein. En dat was precies het besef dat ze nodig had. Dat ze zelf de kracht heeft om haar gedachten te ordenen en te STOPpen met enge gedachten, na te DENKen over waar ze wel blij van wordt en te KIE(S)zen waar ze aan wil denken. Telkens als ze bij je geweest was, vroeg ze wanneer ze weer 'mocht'.

  Bedankt dat je precies goed hebt ingeschat en aangevoeld wat Jackie nodig had. Na zeven sessies is ze 's avonds veel minder angstig (helemaal weg gaat het niet) en als ze wel enge gedachten heeft, dan weet ze wat ze moet doen. Daarnaast slaapt ze eindelijk door en is het voor iedereen 's nachts dus rustiger. Ook het kunstwerk dat jullie tijdens de sessies gemaakt hebben, heeft nu een mooie rol in het naar bed gaan. Ze heeft het zo neergezet dat ze er altijd naar kan kijken. En ook dat helpt haar bij het kiezen van leuke gedachten.

  Lieve Leonie, heel erg bedankt. Zo blij dat je ook op deze manier op ons pad kwam.

 • #13

  Esther (donderdag, 18 juli 2019 21:32)

  Een paar jaar geleden besloten dat het helpend kan zijn om een professional mee te laten kijken met ons kind. Het was mooi te merken dat er direct een klik was en dat de tips heel praktisch en bruikbaar waren. Dit gaf ons allen veel vertrouwen en we zagen een mooie stijgende lijn!
  Hoe groot is het compliment als ditzelfde kind een paar jaar later aangeeft, dat hij weer graag naar Leonie toe wil. Pakt zelf zijn schrift uit de kast en gaat vol vertrouwen weer aan de slag: en met resultaat! Enorm veel dank!

 • #12

  Tamara (donderdag, 04 juli 2019 13:32)

  Lieve Leonie,
  Hartelijk bedankt voor het coachen van Jamie. Hij kijkt met veel plezier terug op de sessies.

  Leonie Kooijman is een zeer betrokken en ervaren coach. Wij hebben bewust voor Leonie gekozen om het feit dat zij jaren leerkracht in het basisonderwijs is geweest en daarom zeer veel ervaring met verschillende kinderen heeft. Wij kunnen kindercoach Drechtsteden zeker aanbevelen!

 • #11

  Anoniem (dinsdag, 16 april 2019 22:37)

  We zijn met onze zoon bij Leonie terecht gekomen omdat we heel goede verhalen over haar gehoord hadden. Dit heeft ze meer dan waar gemaakt!
  Onze zoon had veel last van boosheid en die buien konden lang duren en hadden veel impact. Hij wilde hier eerst niet mee geholpen worden maar na het lezen van de website stond hij hier voorzichtig voor open en na de intake thuis helemaal. Leonie heeft hem daarna in 5 sessies heel goed begeleid en hem geholpen hierin te veranderen. Het resultaat is een zoon die veel minder vaak en minder heftig en langdurig boos is. Kortom, wij zijn erg blij dat we Leonie hebben ingeschakeld!

 • #10

  Mariska (zondag, 06 mei 2018 13:47)

  Beste Leonie,

  Het was heel leuk te zien hoe trots Matthijs was op z’n zelf geschilderde panda en z’n schriftje liet zien met de post its en daarbij het ook allemaal ging vertellen vol zelfvertrouwen.
  De emotie thermometer heeft een goed plekje in zijn kamer.
  En de rust die hij had in de week voor zijn boekbespreking was zo mooi om te zien. Uiteraard zal het nooit zijn hobby worden, maar kan hij het beter relativeren.
  We willen jou heel erg bedanken voor de sessies die Matthijs heel goed hebben gedaan.
  Mochten we in de toekomst jouw hulp nodig hebben, kloppen we zeker bij je aan!

 • #9

  Sascha (dinsdag, 03 april 2018 22:30)

  Leonie, hartelijk dank voor je sessies met onze zoon. Hij slaapt een stuk beter, vindt het minder eng en heeft hierdoor ook weer meer vertrouwen gekregen. Super blij is hij met zijn kussen en zijn glow in de dark ster. Nogmaals dank!

 • #8

  Priscilla (vrijdag, 16 maart 2018 16:32)

  Beste Leonie,

  Vorige week hebben we je benaderd over ons zoontje van 2 jaar. Hij heeft vaak last van boosheid, verdriet en driftbuien, en omdat dit leek toe te nemen, waren we op zoek naar wat tips in hoe we hem als ouders het beste kunnen helpen. Je bent deze week al bij ons thuisgekomen om dit te bespreken. We hebben hele waardevolle tips gekregen waar we meteen mee aan de slag gegaan zijn, en zien nu al verschil. Ook bij onszelf, omdat we als ouders samen meer op 1 lijn zitten en er wat anders naar kijken. Ontzettend bedankt voor je hulp!

 • #7

  Fenneke van Well (vrijdag, 16 maart 2018 09:09)

  Lieve Leonie,
  Wat was het fijn toen ik vorig jaar oktober contact met je opnam om een afspraak te maken. Direct maakte je tijd voor ons en nog belangrijker voor onze dochter Bente. Je nam de tijd te luisteren waar wij tegen aanliepen met haar en ook Bente gaf je direct vertrouwen. Na een aantal sessies hebben wij een totaal ander kind gekregen. Bente heeft ongelooflijk veel aan jouw tips en manier van werken gehad en wij ook! Ik kan iedereen aanraden om naar Leonie toe te gaan. De professionele manier van aanpak,de terugkoppeling, de warmte die je uitstraalt en de nuchtere kijk op situaties maken je een top coach! Lieve groet!

 • #6

  Anoniem (vrijdag, 09 maart 2018 23:29)

  Hartelijk dank voor je inspanningen t.a.v. onze zoon!

  Hij kijkt met veel plezier terug op de uurtjes met jou. Wij merken echt dat onze zoon bewust de stop-denk-kies methode toepast. De ene keer lukt dat beter dan een andere keer, maar dat is logisch!
  De juffen op school zien deze ontwikkeling ook; het houden aan regels en afspraken gaat beter, dat is mooi. En hij had een prachtig rapport; wij zijn trots :-)

 • #5

  Eveline (dinsdag, 27 februari 2018 14:10)

  Hartelijk dank voor je betrokkenheid bij mijn dochter!

 • #4

  Thom (woensdag, 11 oktober 2017 21:04)

  Lieve Leonie,
  Met jou praten gaf Thom structuur en handvatten om om te gaan met de ‘heftige’ emoties en de ‘uitbarstingen’ in zijn hoofd en lijf.
  Hij ging elke keer met plezier naar je toe en kwam vol verhalen van je vandaan.
  Heel erg bedankt voor de fijne gesprekken en de begrip- en liefdevolle benadering tijdens jullie uurtjes!
  Evelien

 • #3

  reinout (donderdag, 21 september 2017 17:35)

  Leonie,
  Eindelijk een berichtje van ons over de coaching van onze zoon Reinout.
  Wat zijn we nog steeds blij dat we je vorig schooljaar ingeschakeld hebben. Hij vond het altijd fijn als hij weer naar je toe mocht gaan!
  Reinout neemt de tips die je hebt gegeven nog steeds serieus. Als het wat verzwakt zeggen we; wat heb je ook alweer geleerd bij Leonie? Bijvoorbeeld;STOP, DENK, DOEN. Wij hebben zelf ook heel veel aan jouw tips. We ervaren meer rust in huis. Fijn! We kunnen volop genieten!
  Ik hoop dat je nog veel ouders en kinderen kunt coachen, zodat ze weer gezellig met elkaar om kunnen gaan!!
  Bedankt voor je hulp aan ons!
  Groetjes Annemarie

 • #2

  reinout (donderdag, 21 september 2017 17:24)

  juf Leonie is heel aardig, als ik naar de kindercoach ging was ik meestal heel druk ,maar zodra ik daar kwam, was ik meteen heel rustig. Je gaat niet alleen saai praten maar ook leuke [leerzame] spelletjes doen. Ik vond het telkens leuk om er naar toe te gaan. ik raad je zeeeeeeeeker aan om er naar toe te gaan. Wat ik van juf Leonie geleerd heb dat kan ik nu nog steeds gebruiken!!!!!!

 • #1

  Olivier (dinsdag, 16 mei 2017 20:11)

  Lieve Leonie,
  Wat zijn we blij met de hulp die jij Olivier hebt gegeven. Door de gesprekken met jou heeft Olivier inzicht gekregen in "zijn volle hoofd" en heeft hij het zelfvertrouwen en de mogelijkheden gekregen om hiermee om te gaan. Niet alleen fijn voor Olivier zelf, maar voor ons hele gezin! Jouw manier van "werken" heeft ervoor gezorgd dat Olivier met veel enthousiasme naar de afspraken met jou toeging. Dank je wel hiervoor!
  Claudia