Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Olivier (dinsdag, 16 mei 2017 20:11)

  Lieve Leonie,
  Wat zijn we blij met de hulp die jij Olivier hebt gegeven. Door de gesprekken met jou heeft Olivier inzicht gekregen in "zijn volle hoofd" en heeft hij het zelfvertrouwen en de mogelijkheden gekregen om hiermee om te gaan. Niet alleen fijn voor Olivier zelf, maar voor ons hele gezin! Jouw manier van "werken" heeft ervoor gezorgd dat Olivier met veel enthousiasme naar de afspraken met jou toeging. Dank je wel hiervoor!
  Claudia

 • #2

  reinout (donderdag, 21 september 2017 17:24)

  juf Leonie is heel aardig, als ik naar de kindercoach ging was ik meestal heel druk ,maar zodra ik daar kwam, was ik meteen heel rustig. Je gaat niet alleen saai praten maar ook leuke [leerzame] spelletjes doen. Ik vond het telkens leuk om er naar toe te gaan. ik raad je zeeeeeeeeker aan om er naar toe te gaan. Wat ik van juf Leonie geleerd heb dat kan ik nu nog steeds gebruiken!!!!!!

 • #3

  reinout (donderdag, 21 september 2017 17:35)

  Leonie,
  Eindelijk een berichtje van ons over de coaching van onze zoon Reinout.
  Wat zijn we nog steeds blij dat we je vorig schooljaar ingeschakeld hebben. Hij vond het altijd fijn als hij weer naar je toe mocht gaan!
  Reinout neemt de tips die je hebt gegeven nog steeds serieus. Als het wat verzwakt zeggen we; wat heb je ook alweer geleerd bij Leonie? Bijvoorbeeld;STOP, DENK, DOEN. Wij hebben zelf ook heel veel aan jouw tips. We ervaren meer rust in huis. Fijn! We kunnen volop genieten!
  Ik hoop dat je nog veel ouders en kinderen kunt coachen, zodat ze weer gezellig met elkaar om kunnen gaan!!
  Bedankt voor je hulp aan ons!
  Groetjes Annemarie

 • #4

  Thom (woensdag, 11 oktober 2017 21:04)

  Lieve Leonie,
  Met jou praten gaf Thom structuur en handvatten om om te gaan met de ‘heftige’ emoties en de ‘uitbarstingen’ in zijn hoofd en lijf.
  Hij ging elke keer met plezier naar je toe en kwam vol verhalen van je vandaan.
  Heel erg bedankt voor de fijne gesprekken en de begrip- en liefdevolle benadering tijdens jullie uurtjes!
  Evelien

 • #5

  Eveline (dinsdag, 27 februari 2018 14:10)

  Hartelijk dank voor je betrokkenheid bij mijn dochter!

 • #6

  Anoniem (vrijdag, 09 maart 2018 23:29)

  Hartelijk dank voor je inspanningen t.a.v. onze zoon!

  Hij kijkt met veel plezier terug op de uurtjes met jou. Wij merken echt dat onze zoon bewust de stop-denk-kies methode toepast. De ene keer lukt dat beter dan een andere keer, maar dat is logisch!
  De juffen op school zien deze ontwikkeling ook; het houden aan regels en afspraken gaat beter, dat is mooi. En hij had een prachtig rapport; wij zijn trots :-)

 • #7

  Fenneke van Well (vrijdag, 16 maart 2018 09:09)

  Lieve Leonie,
  Wat was het fijn toen ik vorig jaar oktober contact met je opnam om een afspraak te maken. Direct maakte je tijd voor ons en nog belangrijker voor onze dochter Bente. Je nam de tijd te luisteren waar wij tegen aanliepen met haar en ook Bente gaf je direct vertrouwen. Na een aantal sessies hebben wij een totaal ander kind gekregen. Bente heeft ongelooflijk veel aan jouw tips en manier van werken gehad en wij ook! Ik kan iedereen aanraden om naar Leonie toe te gaan. De professionele manier van aanpak,de terugkoppeling, de warmte die je uitstraalt en de nuchtere kijk op situaties maken je een top coach! Lieve groet!

 • #8

  Priscilla (vrijdag, 16 maart 2018 16:32)

  Beste Leonie,

  Vorige week hebben we je benaderd over ons zoontje van 2 jaar. Hij heeft vaak last van boosheid, verdriet en driftbuien, en omdat dit leek toe te nemen, waren we op zoek naar wat tips in hoe we hem als ouders het beste kunnen helpen. Je bent deze week al bij ons thuisgekomen om dit te bespreken. We hebben hele waardevolle tips gekregen waar we meteen mee aan de slag gegaan zijn, en zien nu al verschil. Ook bij onszelf, omdat we als ouders samen meer op 1 lijn zitten en er wat anders naar kijken. Ontzettend bedankt voor je hulp!

 • #9

  Sascha (dinsdag, 03 april 2018 22:30)

  Leonie, hartelijk dank voor je sessies met onze zoon. Hij slaapt een stuk beter, vindt het minder eng en heeft hierdoor ook weer meer vertrouwen gekregen. Super blij is hij met zijn kussen en zijn glow in de dark ster. Nogmaals dank!

 • #10

  Mariska (zondag, 06 mei 2018 13:47)

  Beste Leonie,

  Het was heel leuk te zien hoe trots Matthijs was op z’n zelf geschilderde panda en z’n schriftje liet zien met de post its en daarbij het ook allemaal ging vertellen vol zelfvertrouwen.
  De emotie thermometer heeft een goed plekje in zijn kamer.
  En de rust die hij had in de week voor zijn boekbespreking was zo mooi om te zien. Uiteraard zal het nooit zijn hobby worden, maar kan hij het beter relativeren.
  We willen jou heel erg bedanken voor de sessies die Matthijs heel goed hebben gedaan.
  Mochten we in de toekomst jouw hulp nodig hebben, kloppen we zeker bij je aan!