Week van de Opvoeding Challenge #2

vandaag speel ik mee (en laat al het andere voor wat het is)

 

Ook als dit betekent dat ik als een dino door de kamer moet stampen op zoek naar prooien, ik mijn haar in de klit laat kammen door mijn dochter van 3 die kapster wil worden, of dat ik mee mag kijken naar een spelletje Fortnite…

 

 

 

Creëer quality-time

 

Begrijp me niet verkeerd; Quality time zit hem niet in het aantal uren dat je bij je kinderen bent. Het zit hem in de manier waarop je de tijd besteedt als je wel bij hen bent. Het begint bij bewustwording. Als je je bewust bent van je eigen gedrag en reacties, heb je de eerste stap al gezet. Daarna is het een kwestie van oefenen. Kies een aantal momenten op de dag uit waarop je alleen maar met je kind bezig bent. Telefoon weg, televisie uit, geen was... geloof me die strijk loopt echt niet weg!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0